Nyereményjáték

Szeretnél egy nagy értékű ALAKFORMÁLÓ KEZELÉST AJÁNDÉKBA?
Próbáld ki a szerencséd, NYEREMÉNYJÁTÉKUNKKAL 3 szerencsés kisorsoltnak ajánlunk fel 1 x 4 területes kriolipolízis zsírfagyasztó kezelést !!!
A játékban meglévő és érdeklődő vendégek is részt vehetnek!
A nyereményjáték feltételei nagyon egyszerűek:
1.    Privát üzenetben vagy email-ben írd meg nekünk, hogy mivel egyenrangú a zsírfagyasztó eljárás? (a választ az ezen a linken található szövegben találod: https://magicform.hu/zsirfagyasztas/ .
2.    Hívj meg egy ismerősödet vagy oszd meg az egyik akciós bejegyzésünket
3.    Privát üzenetben vagy email-ben jelezd nekünk, ha mindkettő teljesült
A Nyereményjáték a bejegyzési poszt napjától, tehát február 25-től március 9. 18 óráig tart. A sorsolás március 9. este 18-20 óráig történik meg, a szerencséseket ezt követően jelentjük be a közösségi oldalon, amennyiben erre előzetes hozzájárulásukat adták, vagy privát üzenetben is értesítjük őket.

A nyereményjáték szabályzatát a www.magicform.hu oldalon (nyereményjátékos bejegyzés/blog) tekintheted meg, a szabályzat feltételeit elfogadottnak tekintjük a játékba részvételed esetén!
A játékban a meglévő és leendő ismerősök és vendégek is egyaránt részt vehetnek.
A megnyert kezelés kipróbálása ajándékba is adható és átruházható, de kizárólag a MAGICFORM Alakformáló kezelésére érvényesíthető.
Sok sikert kívánunk és köszönjük a részvételt!

MAGICFORM-NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT/általános
A játékban való részvétellel elfogadod jelen Magicform-Nyereményjáték-szabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.
JÁTÉKSZABÁLY
A Magicform által indított nyereményjátékok feltételei a www.magicform.hu weboldalon érhetők el (bejegyzés).
A Magicform nyereményjátékok lényege, hogy az aktuális határidővel megadott játékban a játékosok híreket vagy hozzászólásokat kedveljenek, feltett kérdésre válaszoljanak, megosszanak vagy hozzászóljanak a feladott témában egy hírhez vagy egy bejegyzéshez az oldalon vagy az idővonalon, privát üzenetben vagy email-ben. Az előre megadott dátummal a sorsolást követően a nyereményjáték nyertesét a Magicform privát üzenetben vagy email-ben értesíti, vagy bizonyos feltételekkel az idővonalon egy hírben vagy hozzászólásban teszi közzé. A játékok időtartamát és a sorsolás időpontját a Magicform határozza meg, a sorsolásra a Magicform által kijelölt helyen kerül sor.
1. A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL feltételei
1.1 Szervező: Magicform Alakformáló Stúdió – Győr
1.2 A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a Magicform által az idővonalra kiírt és megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette jelen Nyereményjáték-szabályt, és annak minden feltételét elfogadja.
1.3 A Játékban részt vehet minden 18 év feletti természetes személy, földrajzi meghatározás nélkül, amennyiben megfelel jelen szabályban foglalt feltételeknek, kivéve a Magicform alkalmazottai és közeli hozzátartozói, valamint a Nyereményjáték szervezésében közreműködő munkatársak, partnerek és ezen személyek közeli hozzátartozói.
1.4 A Játékban való részvétel önkéntes.
2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK
2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja, hogy a Magicform idővonalon megjelent játékokhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tárolja, a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki!
Amennyiben a nyertes a számára kiküldött privát üzenetre vagy email értesítésre két munkanapon belül nem reagál, úgy a Magicform megismétli a sorsolást és értesíti a régi nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.
Egyéb rendelkezések:
– 18 éven aluliak nem játszhatnak,
– a játékban való részvételnek nem feltétele a felhasználók általi fénykép, videó, vagy egyéb tartalom feltöltése a Facebookra vagy más oldalra – ilyen anyagokat a Magicform nem kér,
– a nyerteseket a Facebooktól függetlenül értesítjük (privát üzenet, email, stb.),
– a nyertes adatait a Magicform nem teszi közzé a Facebook/Instagram idővonalán,
– a nyertesről készült személyes adatot, fényképet vagy videó anyagot – a nyertes írásos beleegyezésével – a Magicform közzéteheti az idővonalon,
– a játék a Facebook/Instagram idővonalon kerül megrendezésre, de a Facebooknak/Instagramnak, vagy más Facebookhoz/Instagramhoz köthető vállalkozásnak nincs köze hozzá, és nem tartozik felelősséggel a nyereményjáték megrendezéséért.
3. NYEREMÉNY
3.1 A nyeremény készpénzre nem váltható át és más termékre csak kivételes esetekben cserélhető.
3.2 A Magicform fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény bármilyen technikai okból kifolyólag nem biztosítható, vagy esetleg már nem elérhető, előzetes egyeztetéssel a nyertessel, megegyező értékű és típusú nyereménnyel helyettesíti.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top
Scroll to Top