Kozmetika és gyógykozmetika

Kozmetikánkban a legigényesebb, kiemelkedő hatékonyságú, 100% naturális és organikus termékcsaládokkal, a spanyol Alissi Bronte és Thalissi termékeivel dolgozunk. Az Alissi Bronte termékek tiszta természetes növényi alapanyagokat tartalmaznak a legmagasabb tartalommal, melyeket speciálisan kiválasztott botanikai és thermál ültetvényeken termesztenek, és amelyeket már évezredekkel ezelőtt használták a mediterrán térségekben. Minden termékünk újrahasznosított csomagolásban érkezik, így kaptuk meg az ún. „Zöld Pontot”.

Régóta keresi a megfelelő módszert az álomalak és a tökéletes bőr eléréséhez? Mi formába hozzuk az alakját. Akár 6-7 cm körfogat csökkenés 1 hónap alatt! Magicform Alakformálás és karcsúsítás rekord idő alatt a legmodernebb technológiával!

Győr központjában azzal a céllal nyitottuk meg alakformáló stúdiónkat, hogy létrehozzunk egy átfogó komplexumot, ahol vendégeink számára a külső és belső szépség egységének megteremtése, és a testi-lelki harmónia elérése egy helyen megvalósulhasson.

Modern kozmetikai gépekkel és eljárásokkal valamint, csúcsminőségű professzionális termékekkel végezzük kezeléseinket. Személyre szabott és kidolgozott kezelésekkel, szolgáltatásokkal, várjuk a kikapcsolódásra, szépülésre vágyókat.

Foglalj időpontot hozzánk!

Scroll to Top
Scroll to Top