Alakformálás

Alakformálás

Formába hozzuk az alakját!

Szinte minden nő szembesül előbb vagy utóbb a cellulitisz, illetve a kisebb túlsúly problémájával testének különböző felületein, amit a rohanó, stresszes életmód és a mozgásszegény mindennapok hatása is erősít. Nem kell túlsúlyosnak lenni ahhoz, hogy a narancsbőr kialakuljon a combon, a fenéken, a hason, esetleg a karon, vékony alkatú embereknél ugyanúgy előfordulhat a narancsbőr, mint a túlsúlyosaknál.
Alakformáló stúdiónkban a leghatékonyabb nem műtéti alakformáló kezeléseket végezzük az zsírfagyasztó 2 vákuumfejes gépünkkel ami segít a makacs zsírpárnák megszűnésében. Ezenkívűl 2 nagyon hatékony gépünk áll még vendégeink rendelkezésére feszesítéshez, karcsúsításhoz ,nevezetesen a lipolézeres helyi zsírbontás és a presszóterápiás gépi nyirokmasszázs szintén zsírbontással kombinálva.

A két csúcstechnológia mellett még alkalmazunk olyan kiegészítő módszereket, amelyekkel növelni tudjuk a kezelések hatékonyságát. Ilyenek a testtekercselés, a vákuummasszázs, a hullámmasszázs.

A kezelések teljesen fájdalommenteses és biztonságosak.
Az eljárás hatékony, gyors és tartós. Az eredmény jelentős, látványos karcsúsodást eredményez, a bőr soha nem tapasztalt simaságát és egyenletességét érhetjük el. A zsírfagyasztásnál nagyjából egy kúra végeztével 30% -os zsírfelesleggel lehet kalkulálni.

alakformálás magicform

Foglalj időpontot hozzánk!

Előnyök

A számtalan kezelési lehetőség közül a legfontosabbak:

A kezelésről

A kezelés folyamata


A testelektródák felhelyezése után a computeren beállítjuk a megfelelő intenzitási fokozatot és kezdetét veheti a kezelés. A kezelés alatt a computer LCD-monitorján folyamatosan nyomon követhetőek az aktuálisan alkalmazott jelek formái. A kezelés végeztével eltávolítjuk az arc-, majd a testelektródákat, elvégezzük a szükséges méréseket és az eredményeket újfent rögzítjük a Futura Pro Biocomputer adatbázisába. A kapott eredmények alapján a biocomputer folyamatosan kalkulál és ezeket veszi alapul a következő kezelés alkalmával az elérni kívánt eredmények érdekében!

A kezelés mindazok számára ajánlott, akik hatékonyan: rövid idő alatt, nagy eredményességgel kívánnak javítani alakjukon, arcuk tónusán. A kezelés kifejezetten ajánlott azok számára, akik valamilyen sérülés vagy betegség miatt nem képesek a fizikai erőnlétet igénylő edzések, tornagyakorlatok végzésére.

További kezelésünk

Hullámmasszázs:


Manapság sajnos elég sok nőnek van problémája az alakjával és bőrével. Ennek oka elsősorban a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás, illetve túltápláltság. A gyakori egyoldalú tevékenység, az órákig tartó álldogálás vagy ülés következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik, és ez rontja az általános közérzetet, veszélyezteti az egészséget. Mindezek negatív hatásaként szervi megbetegedések, a gyakran tapasztalt visszérproblémák, ödémák és narancsbőr keseríthetik életünket, amelyek hátterében a nem megfelelő nyirokkeringés a legfontosabb kiváltó ok. Ám a közelmúltban kifejlesztettek egy új módszert, amely a modern technika segítségével gépi úton végzi el a masszázst. Ez a hullámmasszázs vagy gépi nyirokmasszázs.

Már az első - kb. 20 perces - kezelést követően kellemes meglepetéssel tapasztaljuk, hogy lábaink könnyebbek, felszabadultságot érzünk, úgy tűnik, mintha cipőnk egy számmal nagyobb lenne. A kezelések hatására csökken a comb, a fenék, a derék körfogata, a bőr szebb lesz, a narancsbőr pedig kezd eltűnni, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz.

Scroll to Top
Scroll to Top