Rólunk

Bemutatkozás

Győr központjában 2011 júniusában azzal a céllal nyitottuk meg alakformáló stúdiónkat, hogy létrehozzunk egy átfogó komplexumot, ahol vendégeink számára a külső és belső szépség egységének megteremtése, és a testi-lelki harmónia elérése egy helyen megvalósulhasson. Azóta kezeléseinket, gépeinket nagy odafigyeléssel választjuk ki. Nekünk nagyon fontos a visszajelzés, és nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden vendégünk megtalálja a legmegfelelőbb gépet, kezelést, tréninget személyre szabva. Nagyon boldogok vagyunk, hogy részesei lehetünk elkötelezett vendégein óriási átalakulásának.

Első alkalommal ingyenes állapotfelméréssel várjuk, ahol szakemberek irányításával kialakítjuk testalkatának, rendelkezésre álló idejének, pénztárcájának és alakformálási céljainak megfelelő edzésprogramját az alábbi alakformáló , zsírbontó illetve szépészeti, testi -lelki megújító, frissítő kezeléseink lehetőségek közül:


Ezenkívül, hogy megszépülése teljes legyen szakembereink a fodrászat, kozmetika, műköröm, pedikűr-manikűr területén is állnak vendégeink rendelkezésére.
Scroll to Top
Scroll to Top