Presszóterápiás gépi nyirokmasszázs zsírbontással, méregtelenítéssel

A kezelésről

Presszoterápiás kombinált nyírokmasszázs + zsírbontó gép:


Szalonunkban a presszoterápia kezelések önállóan is igénybe vehetőek, de minden esetben kiegészítője a lipolézeres illetve vákuumos alakformáló kezeléseinknek, mivel ezek után nagyon fontos a nyirokrendszer megfelelő beindítása. Használatával intenzívebbé válik a korábban felbontott zsírsejtek és maradványaik elszállítása, a méreganyagok és a szövetek között felhalmozódó felesleges nyirokfolyadék nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítása, továbbá segít a meglévő narancsbőr kezelésében, illetve kialakulásának megelőzésében. Ugyanakkor javul a bőr minősége és rugalmassága.

A pressszoterápiás készülék különböző technológia összekapcsolásán alapszik, melyek a következőek: nyirokkeringést serkentő hullámmasszázs, izomstimuláció és infravörös fény. Együttesen segítenek az alakformálásban, fogyásban, anyagcsere serkentésében, a bőr megújításában és még számos további előnnyel is jár a használata. A hullámmasszázs a hagyományos kézi nyirokmasszázs hatékonyságának többszöröse.

Az eljárás lényege, hogy a Vendég testére speciálisan kialakított kompressziós kezelő egységeket helyezünk fel, így a gép által vezérelt légkamráknak köszönhetően váltakozó hullámmasszázs érzékelhető, amelyek a szívtől legtávolabbi ponttól, a láb alsó pontjától kezdődően felfelé a szív irányába masszírozva átjárja a testet. Eközben egyenletes nyomást gyakorol a különböző testtájakra és a testet belülről melegíti át az infravörös fény, melyek erőssége egyénre szabottan variálhatóak. Rendkívül erőteljes hatást gyakorol a nyirok-, és vérkeringésre.

A kezelés során a különböző felhalmozódott méreganyagok, előzőekben felbomlasztott zsírsejtek a nyirokcsomók irányába terelődnek, majd a májon keresztül természetes módon távoznak a testből. Hatása tovább fokozható az egyidejűleg megnövelt (napi 3-4 liter) folyadékbevitellel is. A kezelést mindig kúraszerűen végezzük. A látványos eredmény eléréséhez heti 2-3 alkalom ajánlott. Egy kezeléssorozat általában 10-12 alkalomból áll, melyek száma függ a Vendég testalkatától, a zsírszövet vastagságától, a kötőszövet állapotától, a narancsbőr fokától.

Megkérjük kedves Vendégeinket, mivel a kezelések saját ruhában történnek, minden esetben hozzanak magukkal egy kényelmes, nem szoros melegítő vagy leggings nadrágot és váltó zoknit.

Mire jó ?

  • zsírsejtbontás
  • méregtelenítés
  • relaxáció
  • narancsbőr ellen

    Árak : 1 alkalom: 8.000 forint 10+2 bérlet: 80.000 forint Aktuális akcióinkról facebook oldalunkról értesülhetsz. Bejelentkezés +36965250690 , +36302963652

  • Scroll to Top
    Scroll to Top