Zsírfagyasztás

Zsírfagyasztás

Formába hozzuk az alakját!

A zsírfagyasztás azon a felfedezésen alapszik, hogy a zsírsejtek különösen érzékenyek a hidegre. Összehasonlítva más zsírbontó módszerekkel, a kezelés fájdalommentes és már egyetlen alkalom látható eredményeket hoz. Az egyetlen zsírbontó kezelés, amit amerikai , és a neves európai plasztikai sebészek is elismernek és alkalmaznak.

A zsírfagyasztás (kriolipolízis) során, egyenletes vákuumhatás mellett, szabályozott formában akár mínusz -10 fokig hűtik a kezelt területet, ezzel hatékonyan csökkentve a zsírpárnák méretét.

-Mi a kezelés  menete? A kezelés előtt tájékoztatást kell kapjunk a kezelés ellenjavallatairól és írásban bele kell egyeznünk a kezelésbe.

Nem végezhető kezelés például 18 év alatt, szívbetegség vagy magas vérnyomás esetén. Ezután egy állapotfelmérés következik. A vendég megmutatja azt a testrészét amit kezeltetni szeretne, a szakember pedig eldönti, hogy ez lehetséges-e. Ha igen kolléganőnk megméri, lefotózza az érintett testrészt, így mérhető lesz a változás.

A kezelés előtt tájékoztatást kell kapjunk a kezelés ellenjavallatairól és írásban bele kell egyeznünk a kezelésbe.

Mi is az a kriolipolízis? -A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni. Az eredmény függ a hűtési időtől és a hűtési hőmérséklettől. Minél több az eltelt idő és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál több zsírszövetet tudunk elbontani.

-A zsírsejtek apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, mely helyi gyulladást (panniculitist) generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

A kriolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.

KEZELÉS UTÁN

A kriolipolízis technológia sokak kedvencévé válhat, hiszen az egyes alkalmak után nem szükséges diéta betartása, illetve a kivezető mozgás. Természetesen az eredmények még jobbak lehetnek a kezelések utáni diéta és mozgás alkalmazásával, azonban azok nem alapvetései a technológiának. Az eredmények tartósak, a technológia pedig igazán megfelelő azok számára, akik azoktól a zsírpárnácskáiktól szeretnének megszabadulni, melyektől sem diéta, sem mozgás, sem más technológiával alkalmazásával nem sikerült.

TILOS!: A kúra alatt kerülendő  az alkohol vagy a zsíros ételek mértéktelen fogyasztása. Az eredmény már az első kezelés után 1-2 hét elteltével mérhető, általalosságban 6-10 hét elteltélvel mérhetjük a végső eredményt. Nagyobb zsírfeleslegnél legalább 3-4 komplett kezelés javasolt ( 3x 4 területen , 4 hetente ismételve)

A KEZELÉS MENETE:

alakformálás magicform

Előkészítés: kezelendő terület előkészítése  fagyásgátló lap felhelyezése . Maga a kriolipolízis kezelés: 2x 40 perc . Mivel 2 fejes 2. generációs géppel kezelünk, ennek köszönhetően egyszerre 2 testrészre ( a zsírréteg vastagságától függően) felhelyezzük a kezelőfejeket, ezután a vendég pihen, amíg a kezelési idő le nem jár.

Kezelőfej levétele: a kezelési idő lejártával levesszük a kezelőfejet és levesszük a fagyásgátló lapot.
A kezelések után a kezelt terület enyhén duzzadt, pirosas lehet 1-2 órán keresztül. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai.

Mi is az a zsírfagyasztás? -Zsírfagyasztás (kriolipolízis)= végeredménye felér a zsírleszívással !

Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai zsírbontó kezelése a zsírfagyasztás. Népszerűségének az oka, hogy gyorsan, látványosan és maradandóan tünteti el a nem kívánt zsírpárnákat. A zsírfagyasztás azon a felfedezésen alapszik, hogy a zsírsejtek különösen érzékenyek a hidegre.a kezelés fájdalommentes és már egyetlen alkalom látható eredményeket hoz. Az egyetlen zsírbontó kezelés, amit amerikai plasztikai sebészek is elismernek és alkalmaznak.

A zsírfagyasztás (kriolipolízis) során, egyenletes vákuumhatás mellett, szabályozott formában akár mínusz 10 fokig hűtik a kezelt területet, ezáltal a kezelt területen a zsírréteg 30-40 %- ellhal és ez a következő hetekben méregtelenítés formájában távozik a szervezetből. Ezzel a módszerrel tudjuk napjainkban a leghatékonyabban csökkenteni a zsírpárnák vastagságát.

EREDMÉNYEK:
-Az első kezelést követően 20 százalékos zsírszövet elvékonyodás tapasztalható néhány hét után.
– A zsírfagyasztás szinte egyenrangú egy plasztikai sebész által elvégzett zsírleszívással. Az egyetlen különbség, hogy az eredmény kb. 4 héttel a beavatkozás után mérhető és a további hetekben is folyamatosan csőkken a kezelt felületen a felesleg vastagsága.
– GYAKRAN FELTETT ,TELJESEN JOGOS KÉRDÉSEK: Mi a különbség a lipolézeres , vagy a presszóterápiás zsírbontó és a zsírfagyasztás között?
– Nagy a különbség, ha a vendégünk vagy , ismered a mantránkat, a zsírbontó gépek CSAK mozgással, sok-sok folyadékbevitellel eredményesek és maradandóak,és az eredmények mérhetőek.
– Illetve rögtön minusz centiket mérhetünk, de fontos, hogy ez tartós maradjon.
– Már akár egy presszóterápiás , zsírbontó, nyírokmasszász kezelés után akár -2-3 cm. -t mérhetünk pl. hasnál. Nyilván a legvastagabb zsírrétegnél mérhetőek a legdrasztikusabb eredmények. Azt , hogy ezt az eredményt tartani is tudjuk, folyamatos diétára, mozgásra van szükség.
– ELLENBEN a zsírfagyasztásnál nem kell edzened, nem kell diétáznod, nyilván ha egy kicsit kicsit jobban figyelsz a bevitt kalóriákra már a 2. heti mérés-fotózás hihetetlen eredményeket produkál. Két dolgot kell csak , az egészséged érdekében, a kúra időtartama alatt betartani: – ne egyél zsíros ételeket – ne igyál alkoholt a kúra alatt

Az eredmény garantált,pár hét után mérhető, egyenrangú egy zsírleszívással! az eredmény 2 heti mérés után már számottevő és mérhető MINDENKINÉL , a zsírréteg vastagságától, a genetikától és életmódunktól függ az eredmény. Rengeteg vendégünknél már a 3.-4. héten a második fagyasztás előtt -5 centit  mérünk diéta és edzés nélkül. a vendégeink a legkomolyabb referenciáink a kezelés sikerére, ha csatlakozol hozzánk, lehetőséged lesz a tapasztalatcserére és rálátást kaphatsz a vendégeink sikeres átalakulásainak.

Foglalj időpontot hozzánk!

Scroll to Top
Scroll to Top