Zsírfagyasztás előtte-utána tudnivalók:

Tudnivalók

Formába hozzuk az alakját!

A kezelés előtti tudnivalók:

-tilos kávét fogyasztani!

-tilos kezelés előtt 3 órával szilárd ételt fogyasztani!

-tilos előtte- utána forró vagy meleg étel-italt fogyasztani!

-tilos a kezelés ideje alatt alkoholt és zsírt fogyasztani!

Általános tudnivalók a kezelésről: 

A zsírfagyasztásnál nincs műtéti kockázat,fertőzés és teljesen fájdalommentes. A kezelés során a kezelt tenyérnyi területen a zsírsejtek véglegesen eltávolodnak a szervezetből. A Subcután (bőr alatti zsírszövet)zsírsejtek alacsony hőmérsékleten hideg hatására kikristályosodnak , megfagynak,elhalnak. A szervezetben beindul az apóptózis ,a zsírszövet elhalása. A megfagyott zsírsejteket a szervezet elbontja,anélkül,hogy a többi szövet (erek,pigmensejtek ,fibrolasztok,idegek) sérülnének.

ZSÍRFAGYASZTÁS

Előnyök:

  • a zsírsejtek száma csökken.
  • a célzott kezelt zsírdepozitok (zsírlerakódások) sejtjei a szervezet anyagcsere folyamatain keresztül a zsírszövet vastagsága fokozatosan,egyenletesen, szinte észrevétlenül távozik a szervezetből.
  • kifejezetten hatásos a kezelés ,ha a zsírpárnák mellett a bőr megnyúlt-megereszkedett.
  • a kezelés során a bőr feszesebbé válik,rugalmassága javul a kezelt területen. -a kezelés eredménye természetes és folyamatos.
  • a végleges eredmény 1-4 hónap múlva történik meg.

Milyen érzés lesz maga a kezelés? A hideg érzéstelenítő hatású. A kezelés alatt hidegérzet -bizsergés,illetve húzérzet jelentkezik a vákum miatt,ami nem jár kellemetlenséggel. A zsírszövet vastagságától függően minimum 2-5 kezelés szükséges. Addig lehet folytatni,míg el nem éri a kívánt hatást. Ha a zsírréteg vastagsága meghaladja a 3-5 cm-t ajánlott 6 hónapon keresztül havonta 1 kezelés kúraszerűen,aztán 4 hónap kihagyás a szervezet tehermentesítése miatt,de ha szükséges,ezt követően folytatható a kezelés a kívánt eredmény eléréséig. Ez a zsírsejt függvénye.

Scroll to Top
Scroll to Top