Speedfitness

speedfitness győr

Speedfitness

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Speedfitness alakformálás Győrben!

Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Már néhány hét alatt heti 2×20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén.

Az EMS -elektromos izomstimuláció- készülékek legújabb generációja, a Speedfitness, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat , mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk. A kellemes izommunkára hasonlító tréning alatt több mint egy másfél-két órás kemény konditermi edzés hatásfoka érhető el és elegendő csupán egy héten kétszer edzeni, hogy ki tudja pihenni az izomzat a megterhelést.

A Speedfitness garantálja, hogy edzésed nem csak eredményes, de élvezetes is lesz! Merész kijelentésnek hangzik? Próbáld ki a saját bőrödön!

Foglalj időpontot hozzánk!

Előnyök

Pozítív érvek a Speedfitness mellett:

Scroll to Top
Scroll to Top