MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform Facebook
Formába hozzuk alakját!

Szinte minden nő szembesül előbb vagy utóbb a cellulitisz, illetve a kisebb túlsúly problémájával testének különböző felületein, amit a rohanó, stresszes életmód és a mozgásszegény mindennapok hatása is erősít. Nem kell túlsúlyosnak lenni ahhoz, hogy a narancsbőr kialakuljon a combon, a fenéken, a hason, esetleg a karon, vékony alkatú embereknél ugyanúgy előfordulhat a narancsbőr, mint a túlsúlyosaknál.

Alakformáló stúdiónkban a leghatékonyabb nem műtéti alakformáló kezeléseket végezzük az Ultratone futura pro arc- és alakformáló készülék, illetve a VelaPro ultrahangos zsírbontó készülék segítségével.

A két csúcstechnológia mellett még alkalmazunk olyan kiegészítő módszereket, amelyekkel növelni tudjuk a kezelések hatékonyságát. Ilyenek a testtekercselés, a vákuummasszázs, a hullámmasszázs.

A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos.
Az eljárás hatékony, gyors és tartós. Az eredmény jelentős, látványos karcsúsodást eredményez, a bőr soha nem tapasztalt simaságát és egyenletességét érhetjük el.

Speedfitness, alakformálás, zsírbontás, testkezelés, fogyasztás, méregtelenítés, cellulitiszkezelés, Speedfitness Győr, kavitáció

+36/30 296-3652

+36/96 520-690

 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum