Edzésforma, amely segíti és felgyorsítja a fogyókúrát

Edzésforma, amely segíti és felgyorsítja a fogyókúrát

A Body Space Vacu Therm fekvőbicikli egy modern infrakerékpár, amellyel nagyszerű forma és kalóriaégetés érhető el. Ez az egyik legmodernebb és leghatékonyabb technika a cellulitisz megszüntetésére, mindez az infravörös fény és a vákuum együttes ereje segítségével. Különösen ajánlott azoknak, akik gerinc- és hátfájdalmaktól szenvednek, súlytöbblettel rendelkeznek, vagy egyszerűen csak kedvelik a fekvőbicikli kényelmét. Használat közben nincs nyomás a gerincre és az ízületekre. A leghatékonyabb testformáló innovatív technológiák egyetlen edzőeszközben.

Edzésforma, amely segíti és felgyorsítja a fogyókúrát

A meleg fény hatására felgyorsul a nyirokkeringés, ami segíti a szervezet méregtelenítését és jó hatással van a szervezet zsírbontó képességére is. Egy ilyen típusú edzsés alkalmával a szervezet kétszer annyi kalóriát éget el, mint kerékpár vagy futópad használatakor. A vákuum serkenti a vérkeringést és javítja a szövetek vérellátását, ami gyorsabb zsírégetést eredményez a hagyományos edzéshez képest.

Az infrás-vákuumos gépek többek között a következőket szolgálják:

  1. Zsírégetés
  2. Eltűnteti a narancsbőrt
  3. Halványítja a striákat
  4. Feszesíti a bőrt
  5. És mindezeket hosszú távon szinten tartja.

Tehát ha valami újdonságra vágysz, és szeretnél egy szuper edzést az edzőtermen kívül, akkor abszolút imádni fogod ezt az edzésmódszert, egyedül, magadra koncentrálva, a külvilágot kizárva.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top
Scroll to Top