MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform Facebook
Zsírfagyasztás, zsírbontás

Formába hozzuk alakját!

Szinte minden nő szembesül előbb vagy utóbb a cellulitisz, illetve a kisebb túlsúly problémájával testének különböző felületein, amit a rohanó, stresszes életmód és a mozgásszegény mindennapok hatása is erősít. Nem kell túlsúlyosnak lenni ahhoz, hogy a narancsbőr kialakuljon a combon, a fenéken, a hason, esetleg a karon, vékony alkatú embereknél ugyanúgy előfordulhat a narancsbőr, mint a túlsúlyosaknál.

Alakformáló stúdiónkban a leghatékonyabb nem műtéti alakformáló kezeléseket végezzük az gépi vákumos alakformáló készülék, illetve a Kombinált ultrahangos zsírbontó, Rádiofrekvenciás készülék segítségével.

A két csúcstechnológia mellett még alkalmazunk olyan kiegészítő módszereket, amelyekkel növelni tudjuk a kezelések hatékonyságát. Ilyenek a testtekercselés, a vákuummasszázs, a hullámmasszázs.

A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos. Az eljárás hatékony, gyors és tartós. Az eredmény jelentős, látványos karcsúsodást eredményez, a bőr soha nem tapasztalt simaságát és egyenletességét érhetjük el.

 

 

Zsírfagyasztás margójára:

A zsírfagyasztás a célzott kezelt zsírsejteket a szervezet anyagcsere folyamatain keresztül ,fokozatosan távoztatja el a szervezetből egyenletesen és észrevétlenül. A zsírsejtek alacsony hőmérséklet hatására kikristályosodnak vagyis megfagynak. Kifejezetten hatásos a kezelés megnyúlt bőr esetén , tömörebbé , feszesebbé ,rugalmasabbá válik a kezelt terület . Az eredmény végleges kialakulása 1-4 hónap múlva történik meg. A zsírréteg vastagságától függően 2-5 kezelés szükséges. A kezelés havonta ismételhető (1kúra=6 hónap-aztán kötelező 4 hónap kihagyás) a kívánt eredmény eléréséig. Nincs műtéti kockázat , fertőzés és fájdalomérzet. A hideg érzéstelenít,hidegérzet-bizsergés illetve a vákum miatt húzóérzet van,ami nem okoz kellemetlenséget. A kezelés lokálisan ott fejti ki hatását,ahol se diéta,se mozgás nem segít.

Mit tegyél és mit ne , ha zsírfagyasztásod van?

-Kezelés napján TILOS kávét fogyasztani!(-,mert megemeli a pulzusszámot)

-Kezelés előtt 3 órával TILOS szilárd ételt fogyasztani!

-Kezelés előtt és után TILOS forró ételt/italt fogyasztani!Lehetőség szerint ezt a kezelés utáni napokban is javasolt betartani.

-A kezelés egész ideje alatt TILOS zsíros ételt és alkoholt fogyasztani!

-A kezelés előtt és után legalább 3 napig (ha lehet, 1 hétig) TILOS szoláriumba és szaunába menni!

+Ajánlott napi 3 l folyadékbevitel.(,-mentes víz ,mert az ásványi sók miatt feleslegesen sok vizet tart vissza a test)

+Ajánlott a kalcium fogyasztása.(,-mert elősegíti a fogyást,kalciumhiány esetén nem indul be rendesen a zsírbontás)

+Ajánlott vörös bogyós gyümölcsökből turmixot vagy smoothie-t készíteni.(,-mert elősegíti a cukorbontást a szervezetben)

+Ajánlott a méhpempő,-mert a szervezet hiányosságait pótolja, a többletet pedig kiegyenlíti:-csökkenti a koleszterin szintjét a vérben

-fokozza a termékenysége

-késlelteti a klimaxot

-lassítja a sejtöregedést

-csökkenti a kimerültséget

-pozitívan hat a keringésre

-segíti az anyagcserét

-hatásos szív és érrendszeri problémák,immungyengeség,alultápláltság,nyombélfekély,bőrbetegségek,asztma ...esetén


+Ajánlott a zsírdiéta betartása .(,-a látványosabb eredmény elérése érdekében)

+Ajánlott a rendszeres mozgás.(,-mert az izom nyugalmi állapotban is jóval több kalóriát éget el,mint a zsír)

+Ajánlott fényvédőkrém használata.

+Ajánlott méregtelenítő teák fogyasztása.(csalán-,medvehagyma -,zöld-,máriatövis tea)

+Ajánlott a fehérje és a szénhidrát szétválasztása, mindkettő jól kombinálható zöldségekkel.

+Ajánlott a mértékletesség.(,-sokszor keveset)

 

Zsírfagyasztás előtte-utána tudnivalók:

A kezelés előtti tudnivalók:

-tilos kávét fogyasztani!

-tilos kezelés előtt 3 órával szilárd ételt fogyasztani!

-tilos előtte- utána forró vagy meleg étel-italt fogyasztani!

-tilos a kezelés ideje alatt alkoholt és zsírt fogyasztani!

Általános tudnivalók a kezelésről: A zsírfagyasztásnál nincs műtéti kockázat,fertőzés és teljesen fájdalommentes. A kezelés során a kezelt tenyérnyi területen a zsírsejtek véglegesen eltávolodnak a szervezetből. A Subcután (bőr alatti zsírszövet)zsírsejtek alacsony hőmérsékleten hideg hatására kikristályosodnak , megfagynak,elhalnak. A szervezetben beindul az apóptózis ,a zsírszövet elhalása. A megfagyott zsírsejteket a szervezet elbontja,anélkül,hogy a többi szövet (erek,pigmensejtek ,fibrolasztok,idegek) sérülnének.

Előnyök:

-a zsírsejtek száma csökken.

-a célzott kezelt zsírdepozitok (zsírlerakódások) sejtjei a szervezet anyagcsere folyamatain keresztül a zsírszövet vastagsága fokozatosan,egyenletesen, szinte észrevétlenül távozik a szervezetből.

- kifejezetten hatásos a kezelés ,ha a zsírpárnák mellett a bőr megnyúlt-megereszkedett.

-a kezelés során a bőr feszesebbé válik,rugalmassága javul a kezelt területen. -a kezelés eredménye természetes és folyamatos.

-a végleges eredmény 1-4 hónap múlva történik meg.

Milyen érzés lesz maga a kezelés? A hideg érzéstelenítő hatású. A kezelés alatt hidegérzet -bizsergés,illetve húzérzet jelentkezik a vákum miatt,ami nem jár kellemetlenséggel. A zsírszövet vastagságától függően minimum 2-5 kezelés szükséges. Addig lehet folytatni,míg el nem éri a kívánt hatást. Ha a zsírréteg vastagsága meghaladja a 3-5 cm-t ajánlott 6 hónapon keresztül havonta 1 kezelés kúraszerűen,aztán 4 hónap kihagyás a szervezet tehermentesítése miatt,de ha szükséges,ezt követően folytatható a kezelés a kívánt eredmény eléréséig. Ez a zsírsejt függvénye.

Zsírfagyasztás gyakori kérdések:

-Miért más ez mint a zsírbontó kezelések? - Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai zsírbontó kezelése a zsírfagyasztás. Nagyszerűségének az oka, hogy gyorsan, látványosan és örökre tünteti el a nem kívánt zsírpárnákat . A kezelt területnél a zsírsejtek gyakorlatilag a kezelés után 2 -8 hét után kiürülnek és ezeken a területeken nem is tudjuk ezeket visszahízni.

-Mindenkinél hatásos? Igen , vendégeink 99%-nál a 2.-3. heti mérésnél , fotózásnál már mérhető és nagyon látványos eredményeket tudunk felmutatni. Mind súlyban,mint a kezelt területnél centiméterben számoljuk a különbséget.A ritka kivétel aki , a kezelés folyamán azt gondolja, hogy mivel elindult a fagyasztás, büntetlenül lehet kajálni. Nyilván ez nem így van, ők a nagyon ritka kivétel, de náluk is mérünk az első kezelés után a 2-3. heti mérésnél minimum 2-3 cm.-t a kezelt terület és környékéről-

-3 alkalom után milyen eredményre számíthatok? a 3 kezelés után, ami optimálisan 8-9 hét , az utolsó kezelés után még akár 6 hétig is folytatódik a fogyás.Akár -8-10 kg. mérhető ,területenként zsírrétegtől függően 6-10 centiméter/ terület az átlagos eredmény. Azon területek amik eddig minden diétának, edzésnek ellenálltak, szinte hetek alatt átalakulnak és eltűnnek. nyilván ez mindenkinél eltérő, de hihetetlen előtte-utána eredményeink vannak, akár 35-40 kg. súlyfeleslegnél is.Nagyobb súlyfeleslegnél már mértünk -11 kg.-19 centimétert a has-derék tájékon, a 3 . kezelés utáni 4.héten. a legnagyobb sikersztorink egy törzsvendégünk aki január óta készül nálunk a nyárra kb. 40 kg. túlsúllyal. Már 2 hónap után -11 kg.-t mértünk a heti 2 edzéssel, 1 hypoxival. 2 lipolézerrel+1 pressóterápiával. Március elején kezeltük először a hasát 3 területen és 2 hete a 2. kezelés után a has-derék tájon -18 cm. számoltunk. Még hátra van a 3. alkalom , azaz kb. július végén mérjük a végső eredményt. A mostani látható és mérhető eredmény szinte hihetetlen még számunkra is.

-Mire kell figyelni? napi 4 liter folyadékbevitel( mentes ásványvíz, csalántea, zöldtea ), a kúra alatt nem lehet alkoholt és zsíros ételeket fogyasztani.

Lipolézeres zsírbontás:

Kipróbáltuk! nagyon kényelmes és látványos és hatékony a lézeres zsírbontás.

 

Találkozhatunk már mindenféle testkezelő gépi vagy kézi módszerrel, amelyek csodákat ígért. Most egy olyan dolgot próbáltunk ki, amely nem ámít lehetetlen ígéretekkel, viszont ténylegesen működik!

 

Elkerülendő az altatás és a zsírleszívás kellemetlen mellékhatásait, az utóbbi időben az emberek többsége inkább az non-invazív – tehát a testbe való műszeres behatolás nélküli - eljárások felé kacsintgatnak és a fejlesztők egymás után állnak elő a forradalmi fogyasztó, zsírbontó gépekkel.

 

Az egyik legújabb a lézeres zsírbontás, a diódalézeres fogyasztó rendszer. Őszintén szólva, kissé szkeptikusak voltunk az új módszerrel. Persze, mint mindenki, mi is képes voltunk minden lehetséges gépet, rádiófrekvenciát , ultrahangos zsírbontót kipróbálni,amik azt ígérik, hogy néhány alkalom után ott is karcsúsodunk, fogyunk olyan területekről ahonnan eddig semmivel sem sikerült leimádkozni a centiket. Néhány módszer azonban vagy túl időigényes, vagy meglehetősen fájdalmas, esetleg egyáltalán nem váltja be az általa ígért eredményeket, viszont egyik sem mondható olcsónak, így azért meggondolandó, hogy egyáltalán belevágjunk-e.

 

Ez a módszer semmiféle kényelmetlenséggel sem jár , a kezelés alatt lézer podok kerülnek fel a kérdéses területekre és mindezt kényelmesen olvasgatva , internetezve végigfeküdjük. a kezelés alatt a lézerfény finoman melegítí fel a bőrt. A hatékony zsírbontás az óriási lézerteljesítménynek, 760 mW/ lézer POD és a lézer podokon elhelyezett diódalézerek ötszögű lézerenergia hálójának köszönhető.. Mivel a podok egymáshoz csatlakoztathatók, mint valami építőjáték, nincs olyan testrész, amelyet ne lehetne vele kezelni, tökéletesen illeszkedik a pocakra, a csípőre, a popsira, de még a lovaglónadrágnak nevezett combtájéki borzalomra is!

 

Árak :
1 alkalom 8.000 forint
10+2 bérlet 80.000 forint
Aktuális akcióinkról facebook oldalunkról értesülhetsz.
Bejelentkezés +36965250690 , +36302963652

Presszoterápiás kombinált nyírokmasszázs + zsírbontó gép:

Szalonunkban a presszoterápia kezelések önállóan is igénybe vehetőek, de minden esetben kiegészítője a lipolézeres illetve vákuumos alakformáló kezeléseinknek, mivel ezek után nagyon fontos a nyirokrendszer megfelelő beindítása. Használatával intenzívebbé válik a korábban felbontott zsírsejtek és maradványaik elszállítása, a méreganyagok és a szövetek között felhalmozódó felesleges nyirokfolyadék nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítása, továbbá segít a meglévő narancsbőr kezelésében, illetve kialakulásának megelőzésében. Ugyanakkor javul a bőr minősége és rugalmassága.

 

A pressszoterápiás készülék különböző technológia összekapcsolásán alapszik, melyek a következőek: nyirokkeringést serkentő hullámmasszázs, izomstimuláció és infravörös fény. Együttesen segítenek az alakformálásban, fogyásban, anyagcsere serkentésében, a bőr megújításában és még számos további előnnyel is jár a használata. A hullámmasszázs a hagyományos kézi nyirokmasszázs hatékonyságának többszöröse.

 

Az eljárás lényege, hogy a Vendég testére speciálisan kialakított kompressziós kezelő egységeket helyezünk fel, így a gép által vezérelt légkamráknak köszönhetően váltakozó hullámmasszázs érzékelhető, amelyek a szívtől legtávolabbi ponttól, a láb alsó pontjától kezdődően felfelé a szív irányába masszírozva átjárja a testet. Eközben egyenletes nyomást gyakorol a különböző testtájakra és a testet belülről melegíti át az infravörös fény, melyek erőssége egyénre szabottan variálhatóak. Rendkívül erőteljes hatást gyakorol a nyirok-, és vérkeringésre.

 

A kezelés során a különböző felhalmozódott méreganyagok, előzőekben felbomlasztott zsírsejtek a nyirokcsomók irányába terelődnek, majd a májon keresztül természetes módon távoznak a testből. Hatása tovább fokozható az egyidejűleg megnövelt (napi 3-4 liter) folyadékbevitellel is. A kezelést mindig kúraszerűen végezzük. A látványos eredmény eléréséhez heti 2-3 alkalom ajánlott. Egy kezeléssorozat általában 10-12 alkalomból áll, melyek száma függ a Vendég testalkatától, a zsírszövet vastagságától, a kötőszövet állapotától, a narancsbőr fokától.

 

Megkérjük kedves Vendégeinket, mivel a kezelések saját ruhában történnek, minden esetben hozzanak magukkal egy kényelmes, nem szoros melegítő vagy leggings nadrágot és váltó zoknit.

 

Mire jó ?
zsírsejtbontás
méregtelenítés
relaxáció
narancsbőr ellen


Árak :
1 alkalom 8.000 forint
10+2 bérlet 80.000 forint
Aktuális akcióinkról facebook oldalunkról értesülhetsz.
Bejelentkezés +36965250690 , +36302963652

Zsírfagyasztás-Cryolipolysis:

A zsírfagyasztás azon a felfedezésen alapszik, hogy a zsírsejtek különösen érzékenyek a hidegre. Összehasonlítva más zsírbontó módszerekkel, a kezelés fájdalommentes és már egyetlen alkalom látható eredményeket hoz. Az egyetlen zsírbontó kezelés, amit amerikai , és a neves európai plasztikai sebészek is elismernek és alkalmaznak.

 

A zsírfagyasztás (kriolipolízis) során, egyenletes vákuumhatás mellett, szabályozott formában akár mínusz 4-5 fokig hűtik a kezelt területet, ezzel hatékonyan csökkentve a zsírpárnák méretét.

 

-Mi a kezelés Mi a menete? A kezelés előtt tájékoztatást kell kapjunk a kezelés ellenjavallatairól és írásban bele kell egyeznünk a kezelésbe.

 

Nem végezhető kezelés például 18 év alatt, szívbetegség vagy magas vérnyomás esetén. Ezután egy állapotfelmérés következik. A vendég megmutatja azt a testrészét amit kezeltetni szeretne, a szakember pedig eldönti, hogy ez lehetséges-e. Ha igen kolléganőnk megméri, lefotózza az érintett testrészt, így mérhető lesz a változás.

 

A kezelés előtt tájékoztatást kell kapjunk a kezelés ellenjavallatairól és írásban bele kell egyeznünk a kezelésbe.

 

Mi is az a kriolipolízis? -A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni. Az eredmény függ a hűtési időtől és a hűtési hőmérséklettől. Minél több az eltelt idő és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál több zsírszövetet tudunk elbontani.

 

-A zsírsejtek apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, mely helyi gyulladást (panniculitist) generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

 

A kriolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.

 

KEZELÉS UTÁN

A kriolipolízis technológia sokak kedvencévé válhat, hiszen az egyes alkalmak után nem szükséges diéta betartása, illetve a kivezető mozgás. Természetesen az eredmények még jobbak lehetnek a kezelések utáni diéta és mozgás alkalmazásával, azonban azok nem alapvetései a technológiának. Az eredmények tartósak, a technológia pedig igazán megfelelő azok számára, akik azoktól a zsírpárnácskáiktól szeretnének megszabadulni, melyektől sem diéta, sem mozgás, sem más technológiával alkalmazásával nem sikerült.

 

TILOS!: A kúra alatt szigorúan tilos az alkohol vagy a zsíros ételek fogyasztása. Az eredmény már az első kezelés után 1-2 hét elteltével mérhető, általalosságban 4-6 hét elteltélvel mérhetjük a végső eredményt. Nagyobb zsírfeleslegnél legalább 3 komplett kezelés javasolt ( 3x 3 területen , 2 hetente ismételve)

 

A KEZELÉS MENETE
- mi a Magicformban ,kizárólag egy komplex kúrát végzünk, ami 3 kezelést fog össze.

 

Tapasztalataink szerint , csak a zsírfagyasztással ( kavitáció és gépi nyirokmasszázs nélkül)nem fogtok olyan mérhető eredményt elérni amit , ezen kezelések kombinálásával , mindenkinél sikeresen elérhetünk. Tehát nálunk a kezelés 3 részből áll, és ennek köszönhetően 2-2,5 órát vesz igénybe.

 

Előkészítés: kezelendő terület előkészítése rádiófrekvenciával és a fagyásgátló lap felhelyezése Kriolipolízis kezelés: 60-70 percre ( a zsírréteg vastagságától függően) felhelyezzük a kezelőfejet, ezután a vendég pihen, amíg a kezelési idő le nem jár.

 

Kezelőfej levétele: a kezelési idő lejártával levesszük a kezelőfejet és levesszük a fagyásgátló lapot
Gépi nyirokmasszázs vagy pressoterápiás hullámmasszázs az eredmény maradandó sikere érdekében A kezelés kb. 2 -2,5 órát vesz igénybe.
A kezelések után a kezelt terület enyhén duzzadt, pirosas lehet 1-2 órán keresztül. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai.


Mi is az a zsírfagyasztás? -Zsírfagyasztás (kriolipolízis)= végeredménye felér a zsírleszívással !

 

Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai zsírbontó kezelése a zsírfagyasztás. Népszerűségének az oka, hogy gyorsan, látványosan és maradandóan tünteti el a nem kívánt zsírpárnákat. A zsírfagyasztás azon a felfedezésen alapszik, hogy a zsírsejtek különösen érzékenyek a hidegre.a kezelés fájdalommentes és már egyetlen alkalom látható eredményeket hoz. Az egyetlen zsírbontó kezelés, amit amerikai plasztikai sebészek is elismernek és alkalmaznak.

 

A zsírfagyasztás (kriolipolízis) során, egyenletes vákuumhatás mellett, szabályozott formában akár mínusz 5 fokig hűtik a kezelt területet, ezzel hatékonyan csökkentve a zsírpárnák vastagságát.

 

EREDMÉNYEK:
-Az első kezelést követően 20 százalékos zsírszövet elvékonyodás tapasztalható néhány hét után.
- A zsírfagyasztás szinte egyenrangú egy plasztikai sebész által elvégzett zsírleszívással. Az egyetlen különbség, hogy az eredmény kb. 4 héttel a beavatkozás után mérhető.
- GYAKRAN FELTETT ,TELJESEN JOGOS KÉRDÉSEK: Mi a különbség a lipolézeres , vagy a presszóterápiás zsírbontó és a zsírfagyasztás között?
- Nagy a különbség, ha a vendégünk vagy , ismered a mantránkat, a zsírbontó gépek CSAK mozgással, sok-sok folyadékbevitellel eredményesek és maradandóak,és az eredmények mérhetőek.
- Illetve rögtön minusz centiket mérhetünk, de fontos, hogy ez tartós maradjon.
- Már akár egy presszóterápiás , zsírbontó, nyírokmasszász kezelés után akár -2-3 cm. -t mérhetünk pl. hasnál. Nyilván a legvastagabb zsírrétegnél mérhetőek a legdrasztikusabb eredmények. Azt , hogy ezt az eredményt tartani is tudjuk, folyamatos diétára, mozgásra van szükség.
- ELLENBEN a zsírfagyasztásnál nem kell edzened, nem kell diétáznod, nyilván ha egy kicsit kicsit jobban figyelsz a bevitt kalóriákra már a 2. heti mérés-fotózás hihetetlen eredményeket produkál. Két dolgot kell csak , az egészséged érdekében, a kúra időtartama alatt betartani: - ne egyél zsíros ételeket - ne igyál alkoholt a kúra alatt

Az eredmény garantált,pár hét után mérhető, egyenrangú egy zsírleszívással! az eredmény 2 heti mérés után már számottevő és mérhető MINDENKINÉL , a zsírréteg vastagságától, a genetikától és életmódunktól függ az eredmény. Rengeteg vendégünknél már a 3.-4. héten a második fagyasztás előtt -5 centit és 4-5 kiló mínuszokat mérünk diéta és edzés nélkül. a vendégeink a legkomolyabb referenciáink a kezelés sikerére, ha csatlakozol hozzánk, lehetőséged lesz a tapasztalatcserére és rálátást kaphatsz a vendégeink sikeres átalakulásainak.

 

 

faqend

 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum