MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform FacebookMagicform IwiwMagicform 3D
Zsírbontás

Formába hozzuk alakját!

Szinte minden nő szembesül előbb vagy utóbb a cellulitisz, illetve a kisebb túlsúly problémájával testének különböző felületein, amit a rohanó, stresszes életmód és a mozgásszegény mindennapok hatása is erősít. Nem kell túlsúlyosnak lenni ahhoz, hogy a narancsbőr kialakuljon a combon, a fenéken, a hason, esetleg a karon, vékony alkatú embereknél ugyanúgy előfordulhat a narancsbőr, mint a túlsúlyosaknál.

Alakformáló stúdiónkban a leghatékonyabb nem műtéti alakformáló kezeléseket végezzük az gépi vákumos alakformáló készülék, illetve a Kombinált ultrahangos zsírbontó, Rádiofrekvenciás készülék segítségével.

A két csúcstechnológia mellett még alkalmazunk olyan kiegészítő módszereket, amelyekkel növelni tudjuk a kezelések hatékonyságát. Ilyenek a testtekercselés, a vákuummasszázs, a hullámmasszázs.

A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos. Az eljárás hatékony, gyors és tartós. Az eredmény jelentős, látványos karcsúsodást eredményez, a bőr soha nem tapasztalt simaságát és egyenletességét érhetjük el.

 

 

Kombinált ultrahangos zsírbontó kezelés:

  • Alakformálás
  • Testtérfogat-csökkentés
  • Cellulit-csökkentés
  • Bőrfeszesítés
  • Ránctalanítás
  • Minden igény kielégítésére...

Ez a készülék lehetővé teszi a szakemberek szamara, hogy a jelenleg elérhető legfejlettebb es legújabb technológiával és eredményességgel kápráztassák el kedves Vendégeiket.

Minden kezelőfejben beépített bipolaris rádiófrekvencia, soft lézer terápia es motorizált vákumos görgök es manuális masszázsterápia találhatóak. 10 colos érintőképernyő segít a megfelelő kezelés kiválasztásában, a két nagy testkezelőfejen külön is állíthatóak a paraméterek. A működés elve rendkívül egyszerű es logikus: a vákumgörgök beszippantják a kezelendő felületet, negatív nyomással kezelnek, az infravörös LED-rendszer gyógyítja a bőrt (striak, talangiectasia, stb.), miközben a bipoláris rádiófrekvencia kizárólag a felszippantott
bőrréteget zsírtalanítja es feszesíti. Ez a szinergikus kombináció segít a rádiófrekvenciának 5-15 mm-es mélységbe a bőrbe jutnia, hatékonyan zsírt olvasztania, javítani a nyirokkeringést, segíteni a metabolizmusokat, ezáltal a megfelelő testkontúrt elérni es minden esetben, meg a szem környékén is a 100%-igbiztonságos kezelések hátterét megalapozni. Minden egy gépben: testszobrászat, zsíreltávolítás, limfatikus drenázs, bőrfeszesítés es ránctalanítás!

 

 

faqend

 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum