MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform FacebookMagicform IwiwMagicform 3D
Testkezelés

Testkezelés

 

Kavitációs zsírbontás:

A testkezelések új világa
100% BIZTONSÁGOS KAVITÁCIÓS ULTRAHANG!

A használat során speciális vákuum-technológiát alkalmazunk, amely a kezelőfejbe épített, egymással 135 fokos szöget bezáró ultrahang-fejeken alapszik. Ez teszi lehetővé, hogy a kezelés során kizárólag a készülék által beszippantott bőrben felhalmozódott zsírréteget kezeljük. Mindemellett az integrált photon-terápia segítségével a kezelés közben azonnali feszesítést is végzünk, kimagaslóan hatékony kezeléseket garantál. Készülékünk unikum a kavitációs technológia területén, 100%-ban biztonságos használata, köszönhetően annak a ténynek, hogy a vákuummal felszippantott területen használ kizárólag kavitációs ultrahangot. Mindeközben a beépített photon-terápia segít a bőr feszességének megőrzésében. Kiválóan alkalmas egyénileg kialakított testszobrászati kúra kialakítására, könnyedén segít a legmakacsabb zsírréteg egyszerű eltávolításában is.

Testkezelés:

Wiener Kosmetikum féle aromaterápiás testtekercselés. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.
Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, és egyúttal megszépüljön a bőrünk.. Laza kötőszövetű bőr, nyúlási és terhességi csíkok, cellulitisz kezelésére alkalmas. 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelés ajánlott, heti 2-3 alkalommal.

Cellulitisz kezelés vagy Narancsbőr-masszázs:

A cellulit vagy narancsbőrként ismert horpadásos bőrrendellenesség a zsírsejtek megkeményedését jelenti. Ez olyan kollagénrostokból álló zsákocskák csoportja, melyek a zsírsejtek körül alakulnak ki, folyadékot és mérgező anyagokat zárva magukba. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakul ki, és nem kizárólag a kövérség velejárója.

Speciális krémmel és fogásokkal távolítjuk el a kötőszövetben felhalmozódott salakanyagokat, ami a jellegzetes barázdákat okozza. A krém hatásának fokozására, a masszírozást testtekercselés követi, ami hatékonyabbá teszi a zsírsejtek lebontását. A megfelelő eredmény elérése érdekében javasolt 8-10 alkalommal megismételni a kezelést, és rendszeres mozgással szinten tartani az elért hatást.

Fogyasztómasszázs:


A masszírozás jótékonyan hat az energiaközpontok működésére. A túlsúlyos embereknek ugyanis nincs rendben az energiaháztartásuk, és az állandó energiahiányt evéssel igyekeznek pótolni. A masszázs harmonizálja az energiaáramlást, és hatására felgyorsul az anyagcsere, némileg csökken az étvágy.

A masszőr speciális fogásokat alkalmazva erőteljes mozdulatokkal összetöri a zsírsejteket, és zsírégető gélt vagy krémet masszíroz a problémás testfelületbe, ami fokozza a hatást. A módszer hatékony, de csak megfelelő testmozgással érhető el a várt eredmény és a súlyfeleslegtől való megszabadulás.

faqend

 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum