MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform FacebookMagicform IwiwMagicform 3D
Masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, a betegségek megelőzésére és az egészség megőrzésére.

Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik. A masszázs az a fajta feltöltődés, amely évezredes múltra tekint vissza, és minden embernek segít harmóniája megteremtésében, valamint megtartásában. 

A masszázs, a testedzés és a megfelelő étrend segítenek a testsúly csökkentésében
Nagyon fontos, hogy napi rutinunkba iktassuk be a rendszeres testmozgást. Belső szerveink nem fognak tökéletesen működni, ha izmaink ernyedtek és kókadtak, ezért nagyon fontos a hasizmok jó kondíciójának megőrzése. Sok kutatás kimutatta, hogy a helyes táplálkozás önmagában még nem elegendő testsúlyunk helyreállításában. A maximális hatékonysághoz be kell vezetnünk a rendszeres testmozgást is. Ennek oka abban rejlik, hogy a kalóriaveszteséggel metabolizmusunk is csökkenni kezd. Ezért, ha nem végzünk rendszeres testmozgást, akkor a kalóriaégetés folyamata lelassul, ami megakadályozza, vagy akár végleg leállítja a testsúlyvesztést is. 
A testedzés és a masszázs kombinálásával nagyon gyorsan meg tudunk szabadulni felesleges kilóinktól, valamint felgyorsítjuk testünk méregtelenítési folyamatait és szabályozzuk éhségérzetünket, aminek köszönhetően újra olyan egészségesek leszünk, mint amilyennek mindig is szerettünk volna lenni!

Csokoládés testmasszázs a bőr fiatalítására

A csokoládé boldoggá tesz és széppé is varázsolja bőrét. Az alapanyag finom illata minden érzéket felpezsdít, akár pakolásként vagy kényeztető testmasszázsként egyaránt.
A kakaó antioxidáns hatását a kakaóbabban nagyobb mértékben előforduló polifenolok adják, ezek megkötik és semlegesítik az úgynevezett szabadgyököket, melyek többek között a bőr öregedéséért felelősek. A bőr minősége látványosan megváltozik, érezhetően puhább, simább, fiatalosan frissebb és feszesebb lesz.

Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális "jólétben". Több mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt, oldott ásványi anyag tartalma pedig bőrpuhító, revitalizáló hatású. A kakaóvajat tartalmazó termékek tisztítják, ápolják és védik is a bőrt.

 

Testkezelés

Wiener Kosmetikum féle aromaterápiás testtekercselés. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.
Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, és egyúttal megszépüljön a bőrünk.. Laza kötőszövetű bőr, nyúlási és terhességi csíkok, cellulitisz kezelésére alkalmas. 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelés ajánlott, heti 2-3 alkalommal.

Frisstítő masszázs

A masszázskezelés kiváló élénkítő, frissítő hatással lehet szervezetünkre fizikai, illetve szellemi fáradtság esetén egyaránt. A frissítő masszázs olyan egészséges serkentőszer lehet, mely felér egy hideg zuhannyal. A masszírozás ugyanis az egész testünkre hatással van, a legmélyebb szövetrétegekig is eljut. Az idegrendszer a megfelelő, erőteljes masszázsfogások hatására aktivizálja a szervezetet, a belső erőinket. Rövid idő alatt új energiával tölt fel, miközben oldottá és rugalmassá teszi a testet. A lelki eredetű problémák elillannak, könnyeddé és felszabadulttá válunk. A frissítő masszázskezelés fokozza a vér és nyirokerek keringését, megváltozik a vérnyomás, és a pulzusszám. A fáradtság fokozatosan eltűnik, visszatér a test frissessége nő az aktivitás és a koncentrációképesség.

Frissítő talpmasszázs

Speciális gyógynövénykrémmel történik. A talpmasszázs természetes gyógyító terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott (kiegészítő) gyógymód.
A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

A reflexológusok szerint betegség akkor lép fel, ha a szervezet energiacsatornái elzáródnak. Az ilyen energiablokádokat oldja többek között a talpmasszázs. A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik rajta keresztül a szervezet egészét kezelik. A két talpon az egész test tükörképe megtalálható.
A különböző szervek lejeleznek a talpra, és a talpon keresztül kezelhetőek. A reflexológus a megfelelő zónapontok masszírozásával növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését és ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A kezelés után a fájdalmak csökkennek, az alvás nyugodtabbá válik, a vizelet és a széklet ideiglenesen sötétebb lehet a talpmasszázs méregtelenítő hatása miatt. A gyulladások átmenetileg felerősödhetnek, mielőtt megszűnnének. Az izzadás fokozódhat, de ez is csak egy átmeneti hatás, szintén méregtelenítő funkciója van.

Hátmasszázs

A hát, nyak és a vállak masszírozása lazítja a feszült, kemény izomzatot. Oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmakat. Kiemelten fontos a gerinc kezelése. A gerinc mentén beállt, görcsös izmok nyomják az idegeket. A csökkent vérellátás kihat az egész szervezetre, szervi fájdalmakat is okozhat.

Javallatok: Mozgásszervi betegségek utáni rehabilitáció, prevenció. Fájdalomcsillapítás, feszültség és stressz oldás. Jó közérzet és a szervezet vitalitásának a megőrzése, fenntartása.

Cellulitisz kezelés vagy Narancsbőr-masszázs

A cellulit vagy narancsbőrként ismert horpadásos bőrrendellenesség a zsírsejtek megkeményedését jelenti. Ez olyan kollagénrostokból álló zsákocskák csoportja, melyek a zsírsejtek körül alakulnak ki, folyadékot és mérgező anyagokat zárva magukba. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakul ki, és nem kizárólag a kövérség velejárója.

Speciális krémmel és fogásokkal távolítjuk el a kötőszövetben felhalmozódott salakanyagokat,  A hatás fokozásának érdekében, a masszírozást testtekercselés követi, ami hatékonyabbá teszi a zsírsejtek lebontását.

Fogyasztómasszázs

A masszírozás jótékonyan hat az energiaközpontok működésére. A túlsúlyos embereknek ugyanis nincs rendben az energiaháztartásuk, és az állandó energiahiányt evéssel igyekeznek pótolni. A masszázs harmonizálja az energiaáramlást, és hatására felgyorsul az anyagcsere, némileg csökken az étvágy.

A masszőr speciális fogásokat alkalmazva erőteljes mozdulatokkal összetöri a zsírsejteket, és zsírégető gélt vagy krémet masszíroz a problémás testfelületbe, ami fokozza a hatást. A módszer hatékony, de csak megfelelő testmozgással érhető el a várt eredmény és a súlyfeleslegtől való megszabadulás.

Gyógymasszázs

Az orvos utasítására végzett gyógyító jellegű, rehabilitáló rendszeres kezelés, melyet lehet különféle fizikoterápiás kezeléssel, valamint gyógytornával társítani. Ebbe a kategóriába tartoznak például: a szegment-, kötőszöveti- és a csonthártyamasszázs.
A masszázs jótékony hatásának fokozása érdekében olyan kiváló minőségű termékek kerülnek felhasználásra, amelyek nagy hatékonyságúak mozgásszervi problémák kezelésében, és megelőzésében. Oldják a fájdalmas izomgörcsöket, ízületi gyulladásokat. Az ízületekben a húgysav kristályok formájában rakódik le, ami fájdalmat okoz. Ezt a kristályt képesek a krém hatóanyagai felbontani, és a vérkeringéssel elszállítani. Felgyorsítják a sejtképződést, ezáltal a bőr rugalmasabbá, feszesebbé válik.
Javallatok: nyak, hátfájás, porckorongsérv esetén, ideggyökök becsípődésekor, elmozdult csigolyák kezelésére, rehabilitációban és prevencióban.

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs lényege, hogy a szervezetben lerakódott méreganyagot a masszőr kellemes simogató mozdulatokkal kisimítja a kötőszövetből, nyirok rendszerből.
Az emberi szervezetet behálózza egy nyirokér hálózat, ahol mozgás által indul meg a szervezetben felhalmozódott salakanyag. A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk, így a salakanyagok, méreganyagok távozását gyorsítjuk. Így csökken a szöveti ödéma, mérséklődik a nyomás miatti fájdalom. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba, ahonnét a vizelettel, széklettel távozik.
Relaxál testi, idegi és agyi szinten egyaránt. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, mérsékli a cellulitot. Rendszeresen érdemes alkalmazni, amíg a kívánt hatást el nem éri.
A továbbiakban csak emlékeztető masszázsra kell visszatérnie.

Relaxáló masszázs

A lazító masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Csökkenti a fájdalmat például: a stresszes fejfájást, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.
A masszázs az egész szervezetre hat, csökkenti a vérnyomást, fokozza a kiválasztást, áthangolja az akaratunktól független, vegetatív idegrendszer működését. Különböző jellegű svéd masszázskezelések által a szervezet aktivizálható, felfrissíthető, vagy ellenkezőleg, teljesen ellazítható, relaxálható, gondolataink és lelkünk pedig kellemesen áthangolható.

Aromaolajos masszázs

Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajokkal terápiás módszerrel történő masszázs. Segíti a mindennapos stressz okozta problémák feloldását, testi és lelki ellazulást nyújt.

Bőrünkre és érzékszerveinkre is ható kezelés. A szövetek a puha kesztyűvel történő dörzsölés hatására fellazulnak, így teljes ellazulást jelent az egész testet átható aromaolajos masszázs, melyet aktuális hangulathoz igazítva választunk meg.

Az illatterápiát a természetes gyógymódok közé soroljuk. A nagy ókori kultúrák mind ismerték és sokoldalúan használták az illóolajokat. Az illóolajok elsősorban a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe és az érpályába eljutva fejtik ki jótékony hatásukat.

A bőrt belülről táplálják, regenerálják. Azonban nemcsak a bőrre, a lelki állapotunkra is jótékony hatással vannak. A szervezet egészére nyugtató, serkentő, élénkítő módon hatnak. Az illóolajok tulajdonságai: nyugtató, relaxáló, stresszoldó, fertőtlenítő, baktériumölő, gombaölő, vírusölő, vizelethajtó, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő.

faqend

A cellulitmasszázs természetes, hatékony és kényelmes módon karcsúsít, átformálja testkontúrját, megemeli a popsit és segít eltüntetni a narancsbőrt. A masszázs bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.
 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum