MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform FacebookMagicform IwiwMagicform 3D
Alga és Tengeri iszappakolás

A pakolás hatása:

  • remineralizáció - az elveszített ásványi anyagok pótlása
  • méregtelenítés - vízelvezetés és a méreganyagok kiválasztása
  • zsírleépítés - lipidbontó hatás
  • anti-age (bőrfiatalító, ránctalanító) hatás - védelem a szabad gyököktől, a kollagén és elasztinrostok termelődése a sejtek újratermelődésének serkentése, bőrfeszesítő hatás.
  • védi a bőr hidrolipid burkát

A legfontosabb aktív anyagok

Algák: Barna alga, mely három szinten hat: serkenti a zsírsejtek lebontását és a vérkeringést, valamint védi a bőr felszíni hidrolipid burkát. A barna alga számos olyan ásványi anyagot tartalmaz, melyek kulcsfontosságúak a szervezet normális működéséhez. Pl. a sejtek stabilizációjában, a metabolizmus aktivitásának és energiájának biztosításában, valamint az ásványianyag-háztartás helyreállításában, a méregtelenítésben és a bőr vérkeringésének serkentésében.
Zöld/kék alga: több mint 50 féle tápanyagot tartalmaz. Közülük több mint a fele fehérje, ezen kívül 12 különböző vitamint, számos ásványi anyagot, klorofilt stb. tartalmaz. A bőrt gazdagon táplálja, nedvesíti, hat a szövetek kiépítésére, ránctalanító hatása van és erősíti a bőr védőrétegét (védekezőképességét).

Tengeri iszap: sok ásványi anyagot, nyomelemeket és olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek különösen jól hatolnak be a bőrbe. Pótolja a hiányzó ásványi anyagokat és serkenti a méregtelenítő folyamatot.

Zöld agyag: különleges abszorpciós képességű. Mágnesként vonzza magához a zsírokat és a toxikus anyagokat a bőrből, és egyidejűleg serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást.

Diatoma föld: ellátja a bőrt a hiányzó ásványokkal, és feszessé teszi azt.

 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum