MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform FacebookMagicform IwiwMagicform 3D
Hypoxi ülő trainer

Hypoxi Trainer egy speciális, számítógép vezérelt bicikli, amelyben mesterségesen létrehozott vákuum lép fel működés közben.

A cellulitkezelés új dimenziója! Zsírégető edzés és célzott vákuumkezelés. A Hypoxi elv alapja egy derékig takaró vákuumkamra és egy ebbe épített szobabicikli. Míg a vendég a kezelés tartama alatt zsírégető edzést végez,a zsírszövetet deréktól lefelé, célzott vákuum aktiválja. Az alacsony nyomás először a vért a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az edzéshez szükséges energiát szolgáltató zsírsavakban. A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz, ahol végképp elég.

A számítógépes vezérlés mindenkinek egyénre szabott beállítást tesz lehetővé, ezért életkortól és fizikai állapottól függetlenül bárki igénybe veheti.

A láb és a fenék rossz vérellátása természetes adottság. Ezen a diéta és a tréning sem változtat. Ennek ellenére egyetlen hölgynek sem kell belenyugodnia bőre állapotába, mert mostantól tartósan és hatékonyan lehet a harcot felvenni a narancsbőrrel szemben a HypoxiTrainer segítségével.

A kezelést férfiak is igénybe vehetik! A speciális program segítségével hasuk méretét csökkenthetik.

A HypoxiTrainer kezelés:
1. Felgyorsítja a vérkeringést,aktívabbá teszi az anyagcserét, ezáltal tehermentesíti az erek falát és ezzel hozzájárul a vénák regenerálódásához.
2. A kívánt testrészeken teszi lehetővé a zsírégetést, a körfogat csökkenést
3. A szervezet méregtelenítését javítja.
Éhezés és szigorú fogyókúra a HypoxiTrainer esetében nem szükséges, a táplálkozási előírások csak arra korlátozódnak, hogy az elégetett zsírt ne vigyük vissza mértéktelen étkezéssel.

A kúra megkezdése előtt teljes állapotfelmérést végzünk. Táplálkozási és életmód tanácsokat nyújtunk vendégeink részére.

A kezelés időtartama 30-40 perc. Szükséges ruházat: pamut póló, bő pamut nadrág, sportcipő.

Árak:
1 alkalom 2.500 forint
10 alkalmas bérlet 20.000 forint
korlátlan havi bérlet : 24.500 forint
Aktuális akcióinkról facebook oldalunkról értesülhetsz.

Zsírfagyasztás + gyakori kérdések

- Miért más ez mint a zsírbontó kezelések?
Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai zsírbontó kezelése a zsírfagyasztás. Nagyszerűségének az oka, hogy gyorsan, látványosan és örökre tünteti el a nem kívánt zsírpárnákat . A kezelt területnél a zsírsejtek gyakorlatilag a kezelés után 2 -8 hét után kiürülnek és ezeken a területeken nem is tudjuk ezeket visszahízni.

- Mindenkinél hatásos?
Igen, vendégeink 99%-nál a 2.-3. heti mérésnél, fotózásnál már mérhető és nagyon látványos eredményeket tudunk felmutatni. Mind súlyban,mint a kezelt területnél centiméterben számoljuk a különbséget. A ritka kivétel aki, a kezelés folyamán azt gondolja, hogy mivel elindult a fagyasztás, büntetlenül lehet kajálni. Nyilván ez nem így van, ők a nagyon ritka kivétel, de náluk is mérünk az első kezelés után a 2-3. heti mérésnél minimum 2-3 cm.-t a kezelt terület és környékéről.

- 3 alkalom után milyen eredményre számíthatok?
A 3 kezelés után, ami optimálisan 8-9 hét , az utolsó kezelés után még akár 6 hétig is folytatódik a fogyás.Akár -8-10 kg. mérhető ,területenként zsírrétegtől függően 6-10 centiméter/ terület az átlagos eredmény. Azon területek amik eddig minden diétának, edzésnek ellenálltak, szinte hetek alatt átalakulnak és eltűnnek. Nyilván ez mindenkinél eltérő, de hihetetlen előtte-utána eredményeink vannak, akár 35-40 kg. súlyfeleslegnél is. Nagyobb súlyfeleslegnél már mértünk -11 kg. -19 centimétert a has-derék tájékon, a 3. kezelés utáni 4. héten.

A legnagyobb sikersztorink egy törzsvendégünk aki január óta készül nálunk a nyárra kb. 40 kg. túlsúllyal. Már 2 hónap után -11 kg.-t mértünk a heti 2 edzéssel, 1 hypoxival. 2 lipolézerrel+1 pressóterápiával. Március elején kezeltük először a hasát 3 területen és 2 hete a 2. kezelés után a has-derék tájon -18 cm. számoltunk. Még hátra van a 3. alkalom, azaz kb. július végén mérjük a végső eredményt. A mostani látható és mérhető eredmény szinte hihetetlen még számunkra is.

- Mire kell figyelni?
Napi 4 liter folyadékbevitel( mentes ásványvíz, csalántea, zöldtea ), a kúra alatt nem lehet alkoholt és zsíros ételeket fogyasztani.

Komplex Diéta

Vitaminokkal, ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal dúsított árpa shake fogyókúrázók étrendjébe. Súlykontroll A-Z-ig.

A Komplex Diéta egy olyan ideális táplálék, mellyel a fogyókúrázok bármely étkezésüket kiválthatják, helyettesíthetik. A termék alapösszetétele tápanyagokban rendkívül gazdag, több mint 60 féle makro- és mikroelemmel látja el szervezetünket. Ahhoz, hogy a fogyókúra során felmerülő akadályok mindegyikét legyőzhessük, ezenkívül több mint 50 féle anyagot adtunk hozzá a termékhez. A Magyarországon kapható fogyókúrás készítmények döntő többsége a zsírbontás 6 akadálya közül csupán egyre összpontosít, a többit figyelmen kívül hagyja. Sok esetben ezt az egy akadályt sem szüntetik meg teljesen, mert hiába támogatunk 1 anyagcsere folyamatot, ha a többit figyelmen kívül hagyjuk. Ha valamelyik akadálynál elakad a fogyókúra, nem tudjuk elérni a kívánt súlyunkat.

A KOMPLEX DIÉTA a fogyás mind a 6 akadályát felszámolja!
- Helytelen táplálkozás: A Komplex Diéta alacsony szénhidráttartalmával, magas fehérjetartalmával egy ideális étel.
- Hormonanyagcsere zavara: A hormon-anyagcserét, a hormonok működését normál szintre optimalizálja.
-Zsíranyagcsere zavara: Komplex Diétával a zsír-anyagcserét zsírbontásra hangolhatjuk.
- Szénhidrátanyagcsere zavara: A Komplex Diéta stabillizálja a szénhidrát-anyagcserét, csökkenti a vércukorszintet és az inzulinszintet.
-Gátolt energiafelhasználás: A Komplex Diéta tartalmazza a tápanyagokban lévő energia felhasználását segítő vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.
- Tápanyaghiány: A Komplex multivitamin tartalma támogatja az anyagcserét,

A KOMPLEX DIÉTA ideális fogyni vágyóknak, a benne lévő
anyagok optimalizálják a hormonrendszert és támogatják a zsírbontást!

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum